tirsdag den 20. marts 2007

Herning til toppen

Sådan gør vi rent praktisk i Herning:

For det første
Er du den mindste smule i tvivl, så spørg nærmeste kollega, Sara eller Lene.

Tilmelding
23 ting er et fælles projekt for Herning Bibliotekerne og ALLE ansatte opfordres til at deltage.

Du tilmelder dig i Notes, Bibinfo Kursusbooking. Du tilmelder dig ved at skrive dig på til en af opstartsarrangementerne.

Hvis ikke du har mulighed for at komme til opstartsarrangementerne eller du ønsker at hoppe på forløbet senere end den officielle start, så send en mail til bible@herning.dk.

Du opretter dig med en blog til opstartsarrangementet. Bloggens navn og adresse e-mailes til bible@herning.dk

Gevinster
Alle, der har tilmeldt sig programmet inden 11. april får udleveret en mp3 afspiller ved et fælles opsamlingsmøde i uge 5. Hvis du har fuldført programmet inden 24. august deltager du i lodtrækningen om en større gevinst.

Hvordan får jeg hjælp undervejs?
Du kan hente hjælp til opgaverne flere steder. Først og fremmest på 23 ting bloggen, hvor opgaverne præsenteres. Dernæst - spørg din kollega. På Herning Bibliotekerne deltager ca. halvdelen af medarbejderne, så der er en god chance for, at ham eller hende, der sidder ved siden af dig, er igang med samme opgave og kan hjælpe. Endelig kan du spørge Martin, som står til rådighed med hjælp mandag til torsdag.

To gange undervejs i 23 ting forløbet mødes vi og samler op, får snakket om, hvilke ting der skal eller kan forbedres. informere om de kommende ugers temaer, spørgsmål/svar mv.

Hvordan viser jeg, at jeg har leget med opgaven?
Når du har leget med en af de 23 ting - så poster du et indlæg i den weblog, du laver i uge 1 om oplevelsen. Du kan skrive langt eller kort - bare du reflekterer over, det du har lavet, og hvordan du kan bruge det i forhold til dit arbejde på biblioteket.

Ingen kommentarer: